Вхід | Реєстрація

Найспортивніша сім’я району живе в Бутенках

Найспортивніша сім’я району живе в Бутенках

Багаторазові учасники спортивного турніру вчергове представлятимуть Кобеляччину на обласних змаганнях для родин.

30 березня в Кобеляках відбулися традиційні районні змагання сімей «Тато, мама і я — спортивна сім’я». Захід проходив у спортзалі дитячо-юнацької спортивної школи. У ньому взяли участь 15 сімей: з Дрижиної Греблі (Бабичі), Вітрової Балки (Жорняки), Іванівки (Прилуцькі), Придніпрянського (Бутенки та Дернові), Сухинівки (Литвини), Червоних Квітів (Бибіни), Світлогірського (Яланські), Біликів (Вовченки), Бутенок (Опари), Канав (Красільні), Жуків (Бикові), Дашківки (Дарагани) та Кобеляк (Луценки і Онищенки).
Родини змагалися в семи комбінованих естафетах.

Дивіться відео змагань.

У «Човниковому бігу» та «Стрибках у довжину» рівних не було Луценкам. Найвлучнішими «футболістами» були Опари. Із найкращим результатом вони фінішували в конкурсах «Спритні збирачі врожаю» та «Єралаш». А от «болото» першою подолала сім’я Бикових.

У останньому виді програми «Влучні стрільці» Опари, Вовченки і Жорняки набрали однакову кількість балів та розділили між собою 1–3 місця.

За підсумками змагань, команди посіли такі місця: 15‑е — Бибіни, 14‑е — Дарагани, 13‑е — Красільні, 12‑е — Вовченки, 11‑е — Яланські, 10‑е — Дернові, 9‑е — Бабичі, 8‑е — Литвини, 7‑е — Онищенки, 6‑е — Жорняки, 5‑е — Прилуцькі, 4‑е — Бутенки.

Сім’я Луценків стала третьою, Бикових — другою. Статус найспортивнішої родини закріплюють за собою сім’я Опари. Леонід, Таміла та їх син Денис третій рік поспіль виборюють це звання.

Команди, які брали участь у змаганнях, були нагороджені грамотами, призами та спортивним інвентарем, а призери та переможці здобули право захищати честь району в обласному фестивалі «Тато, мама і я — спортивна сім’я», який проходитиме 6 квітня.


Автор: Роман МІЛЬКО, представник спорторганізації «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2019, 11:22 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації