Вхід | Реєстрація

Стадіон «Діброва» реконструюють за 24 мільйони

Стадіон «Діброва» реконструюють за 24 мільйони

Після завершення всіх робіт у Царичанці має з’явитися справжній спортивний комплекс під відкритим небом. У ньому можна буде грати не лише у футбол, а і в баскетбол, волейбол та теніс. Але це станеться не раніше 30 грудня 2020 року.

Днями у місцевих інтернет-ресурсах з’явилося повідомлення про те, що в Царичанці почалися роботи із реконструкції місцевого стадіону «Діброва». Потужна техніка почала зривати асфальт на біговій доріжці. Були виконані деякі земляні роботи на газоні футбольного поля.

Редакція «ЕХО» теж зацікавилася цією темою. Нижче ми публікуємо ту інформацію, яку здобули протягом кількох днів.

Для початку ми звернулися за коментарем до Геннадія Сумського, голови Царичанської об’єднаної територіальної громади. Геннадій Вікторович люб’язно погодився зустрітися і поділився тією інформацією, якою володіє.

Сумський розповів:

— Цей стадіон збудували ще в 1979 році. Пам’ятаю, як я, будучи дев’ятикласником, на суботниках разом з іншими школярами лопатами там землю розкидав. Після цього довгих сорок років ніхто грошей у ремонт чи реконструкцію споруди не вкладав. Але ось дійшла черга і до нашого стадіону «Діброва». Кошти на реконструкцію виділені із бюджету Дніпропетровської області. «Діброва» потрапила до списку п’яти аналогічних об’єктів. Замовником робіт виступає Департамент капітальних робіт облдержадміністрації. У цьому році на проведення реконструкції буде виділено чотири мільйони гривень. Далі фінансування продовжать.

Як повідомив голова громади, на території реконструйованого стадіону будуть розміщені три футбольних поля. Одне із них буде використовуватися для гри в міні-футбол. Навколо нього поставлять 120 крісел для глядачів. На трибунах навколо головного поля, швидше за все, просто замінять лавочки.

Споруда буде освітлюватися, буде огороджена і матиме два заїзди. Її охоронятимуть.

Згідно з інформацією, розміщеною на кількох інтернет-порталах, що моніторять проведення держзакупівель тендер на реконструкцію стадіону «Діброва» в Царичанці виграла ще у квітні 2018 року фірма ТОВ «Укрєврокровля». Вартість робіт — 24 400 491,71 гривні. Цікаво, що трішки меншу ціну запропонував інший учасник торгів — ТОВ Експертна група «Континент». Але він був дискваліфікований. Усього було три учасники. Аукціон тривав 27 хвилин.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2019, 14:41 | Царичанка | Спорт і здоров'я
1. orakul / 5 квітня 2019, 20:11
Якби у владі навіть місцевій були люди а не скоти чи бидлота, то паралельно з турботою про спорт чи благоустрій не зявлялось би ось таких обяв. Посилання на exo.in.ua
2. orakul / 5 квітня 2019, 20:19
Тим естетам і патріотам, які будуть мене звинувачувати в грубому написанні чи нелюбові до украінців і непатріотизмі, запропоную головоломку. От якби у вашої дитини сталося горе, ви б що спочатку робили, лікували її, щоб не померла, чи може б будували їй спортмайданчик чи купляли скутер чи айфон? І нехрен тут втирати про нецільове використання коштів чи ще про щось. Сопчатку знайдіть кошти для дитини і не важливо де, а потім голосуйте за все інше. Скоти а не люди, і вже ніхто нічого з ними не зробит, тому що молодь росте ще пофігівніша. Ясно, що головне - армреслінг і собачі питулки. СУГС!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації