Вхід | Реєстрація

Люди «сядуть» за метал

Люди «сядуть» за метал

Минулого тижня крадії викрали металеві вироби з трансформатора, який знаходиться на території току в селі Могилів.

Як з’ясувалося у ході відпрацювання поліцейськими здійсненого правопорушення, двоє місцевих забралися на територію току і розібрали трансформатор. Зловмисниками виявилися особи, які раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за здійснення крадіжок. Обидва чоловіки — до 30 років, неодружені. Вони обґрунтовано підозрюються у вчиненні злочину. Злодіям вирішується питання про вручення повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками статті 185 ККУ «крадіжка».

 

Із сільськогосподарського підприємства викрали електрокабель

У понеділок, 1 квітня, під час обходу території охоронник ТОВ «Націонал Плюс» (Залелія) виявив відсутність 120 метрів мідного електрокабелю. Про це чоловік повідомив до правоохоронних органів.
У ході відпрацювання справи співробітниками кримінальної поліції Царичанського ВП особа зловмисника, яка вчинила крадіжку, була встановлена. Крадієм виявився мешканець Залелії К. У нього вдома було виявлено та вилучено речові докази скоєного злочину.

Стосовно цього громадянина наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу та пред’явлення підозри за частиною 3 статті 185 ККУ «крадіжка». Карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

 

Домашнє насильство

27 березня до чергової частини поліції надійшло повідомлення від мешканки Царичанки П., 1979 року народження. Жінка повідомляла, що її колишній чоловік, прийшовши до її помешкання у стані алкогольного сп’яніння, вчинив сварку. Після цього руками й ногами наніс їй тілесні ушкодження.

Справу внесено до Єдиного досудового реєстру за частиною 1 статі 125 «умисне легке тілесне ушкодження». За здійснення насильницьких дій порушник буде покараний штрафом до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до одного року.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2019, 15:46 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації