Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькій РДА є гарні футболісти

20–21 лютого в місті Кобеляки на майданчику зі штучним покриттям відбулися зональні змагання розіграшу кубка райради ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед команд виробничих колективів фізкультури та сільських громад, сезону 2010 року.
Фінальна частина змагань відбудеться 27 лютого на майданчику зі штучним покриттям. Початок о 9.00. Зустрічатимуться такі пари команд: (І група) Сухинівка — Рибалки о 9.00, «Урожай» Мідянівка — Сухинівка о 9.50, Рибалки — «Урожай» Мідянівка о 10.40. (ІІ група) Іванівка — Кірове о 9.25, «Динамо» Кобеляки — Іванівка о 10.15, Кірове — «Динамо» Кобеляки о 11.05.
21 лютого в спорткомплексі «Іскра» відбулися зональні змагання «Граємо за Україну разом!» серед команд районних державних адміністрацій. З невідомих причин на турнір не з’явилися команди Новосанжарського та Котелевського районів. І долю путівки до фінальної частини розіграли між собою команди Кобеляцької та Козельщинської РДА. В запеклій боротьбі кобелячани перемогли своїх суперників з рахунком 5:3. В складі нашої команди голами відзначилися Артем Письмак - забив  3 голи, Олег Решетило  та Олександр Ломаков.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2010, 13:12 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації