Вхід | Реєстрація

Лікарю говорили «дякую»

18 лютого відбулась чергова зустріч Кобеляцької міської ради ветеранів із запрошеними гостями. Цього разу це були лікар-стоматолог Дмитро Омеляненко та заступник головного редактора районної газети «Колос» Юлія Гамаль.
Дмитро Омеляненко розпочав свій виступ з прохання до ветеранів бути обережнішими, будь-яка ранка на слизовій оболонці рота, яка не загоюється 2–3 дні, повинна бути приводом для тривоги. При перших проявах пошкодження слизової оболонки рота лікар попрохав одразу звернутися до поліклінічного відділення для обстеження. Дмитро Леонідович зачитав положення про порядок надання послуг ортопедичної стоматологічної служби пільговим категоріям населення. У цьому документі йшлося про те, що зубні, зубно-щелепні та лицеві протези виготовляються безкоштовно ветеранам війни, інвалідам І та ІІ груп дитинства, інвалідам праці та ін. По закінченню спілкування з лікарем один з присутніх подякував Дмитру Омеляненко: «Хочу сказать этому человеку большое спасибо! У меня не было, извиняюсь, ни одного зуба во рту, а теперь все хорошо. Спасибо за Вашу роботу.»
Юлія Гамаль, яка постійно відвідує зустрічі ради ветеранів і висвітлює інформацію на сторінках «Колоса», цього разу сама була в ролі запрошеного гостя.
Юлія Юріївна розповіла, що перед зустріччю з ветеранами погортала архів газети 70‑х, 80‑х років, де, за її спостереженнями, майже в кожному номері йшлося про якусь доярку, успіхи в господарствах, тваринництві. І нині, за словами заступника головного редактора, велику увагу у своїх публікаціях «колосяни» приділяють людям.
Присутні ветерани та діти війни активно висловлювали свої зауваження, пропозиції та побажання газеті «Колос».
А далі на присутніх чоловіків чекав сюрприз. Жінки міської ради ветеранів урочисто привітали їх з Днем захисника Вітчизни і подарували по троянді.
Вже через тиждень на членів ветеранської організації чекала зустріч з іншими запрошеними. Але про це ви дізнаєтесь в наступному номері «ЕХО» або завітавши до залу міської ради у четвер об 11-ій годині.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2010, 13:19 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації