Вхід | Реєстрація

Холодне свято із гарячим фіналом

14 лютого новосанжарці відсвяткували День Святого Валентина. А заодно відзначили і зустріч зими із весною.
Незважаючи на не надто сприятливі погодні умови, жителі селища близько дванадцятої години зібралися біля альтанки Святої Покрови в урочищі Козацький стан. І коли більшість з них утворила коло уважних слухачів, до мікрофону підійшов селищний голова Андрій Река. Він привітав односельців зі святом кохання і, навіть, прочитав напам’ять чудового вірша про любов до Жінки.
Потім директор Новосанжарського ЦСССДМ Ігор Романець представив глядачам переможців міжшкільної гри «Ти+Я» Владислава Пучку та Ірину Бацале. А потім вручив юній парі подарунки до свята.
Після цього присутні стали свідками невеличкої театралізованої вистави. У ній головними дійовими особами були Зима, Весна та молоді Місяці. І, звичайно ж, тепло та юність перемогли холод та принесли на землю весну. Щоб остаточно підтвердити перемогу добра над злом, одягнутий козацьким отаманом Петро Скубій зачитав відповідний наказ і молоді козаки смолоскипами підпалили багаття, у ясному вогні якого незабаром згоріли мішки з написами «Криза», «Злочинність» та «Безробіття». Сподіваємось, цьогорічний акт спалення справді допоможе перемогти ці, немов би, вічні у нашій державі явища. На знак віри у прийдешні добробут та достаток Андрій Река отримав з рук однієї з учасниць вистави символічний хліб-сіль.
А потім був святковий концерт, влаштований працівниками Центру культури та дозвілля. І народні гуляння, яким не могли завадити будь-які витівки погоди.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2010, 13:51 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації