Вхід | Реєстрація

Андрія Реку перевірить антикорупційне бюро

Андрія Реку перевірить антикорупційне бюро

Народного депутата, який мешкає в Нових Санжарах, підозрюють у причетності до корупційних схем, організованих керівництвом Полтавської облдержадміністрації. 

Нагадаємо, що детективи Національного антикорупційного бюро порушили кримінальні справи проти керівників Полтавської ОДА. Правоохоронці встановили, що очільник ОДА Валерій Головко та його перший заступник Андрій Пісоцький вимагали від підприємців мільйонні відкати та хабарі у вигляді сотень тисяч доларів, елітних авто і гаджетів. За такі "подарунки" посадовці забезпечували перемогу підприємців у державних закупівлях, що проводила ОДА.

3 квітня нардеп І скликання, адвокат Іван Макар зареєстрував у НАБУ звернення щодо перевірки народних обранців Олексія Лелюка і Андрія Реку на причетність до корупційних схем, організованих Головком. Таку інформацію адвокат повідомив телеканалу Центральний.  

Зі слів Івана Макара, із відкритих джерел він прослідкував зв’язок Лелюка і Реки з посадовцями Полтавської ОДА. Тому й вирішив звернутися в НАБУ, аби детективи бюро перевірили знайдену ним інформацію.  


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 квітня 2019, 22:25 | Нові Cанжари | Кримінал
1. ИВЕН / 17 квітня 2019, 14:21
ОТПРАВЯТ НА КАНАРЫ ---отдыхать (после отдыха-опять на
работу)
такими «кадрами» не разбрасываютсь....
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації