Вхід | Реєстрація

Нардеп Река їздить на дорогому незадекларованому автомобілі

Нардеп Река їздить на дорогому незадекларованому автомобілі

Журналісти полтавського телеканалу «Центральний» зафіксували, що народний депутат України Андрій Река приїхав на ефір на дорогому автомобілі Volvo XC90. Цей транспортний засіб не вказаний в його декларації. Река придбав і задекларував тільки електромобіль Nissan Leaf, на якому він, очевидно, їздить по районах Полтавській області.

Відповідаючи на запитання журналістів, нардеп Река пояснив, що зарядки електромобіля «лишилося тільки на 50 км», тому він заїхав до сина, де пересів на автомобіль “його друга” Volvo XC90 і приїхав на ефір. Але одразу після інтерв’ю він ніби-то поверне чужий автомобіль і поїде в Нові Санжари на своїй машині, запевнив Река.

У базі даних МВС автомобіль Volvo XC90 зареєстрований на колишнього депутата Новосанжарської селищної ради Булочніковим Сергієм Леонідовичем. Він був депутатом у той час, коли Река очолював селищну раду.

Середня вартість автомобіля Volvo XC90 того ж року випуску складає 25 тисяч доларів. Це близько 700 тисяч гривень або майже дворічний дохід депутата Реки.

Згідно статті 46 Закону про запобігання корупції декларант та члени його сім’ї мають декларувати автотранспортні засоби, які перебувають у їхній власності та використанні.


Автор: телеканал «Центральний»
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 квітня 2019, 15:31 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації