Вхід | Реєстрація

У Решетилівці за 42 млн грн хочуть збудувати комплекс зі спортмайданчиками

У Решетилівці за 42 млн грн хочуть збудувати комплекс зі спортмайданчиками

Область оголосила тендер на реконструкцію спорткомплексу «Колос» у Решетилівці за 42 млн грн, з яких поки виділили 10 млн грн

Департамент будівництва, МіА та ЖКГ Полтавської ОДА оголосив тендер на реконструкцію фізкультурно-спортивного, реабілітаційно-відновлювального комплексу «Колос» на вул. Шевченка, 1, у Решетилівці. Роботи також передбачають благоустрій прилеглої території та можуть коштувати до 42,2 млн грн. Про це «Полтавщині» стало відомо з порталу ProZorro.

Реконструкцію спорткомплексу запланували у 2018-му в рамках обласної Програми з розвитку фізичної культури та спорту на 2017-2020 роки. Аби приступити до робіт, старі спортивні споруди та майно прийняли у спільну власність тергромад Полтавської області.

Теперішній стан реабілітаційно-відновлювального комплексу «Колос» у Решетилівці Теперішній стан реабілітаційно-відновлювального комплексу «Колос» у Решетилівці | Кадр з відео Олександра Балкового

За задумом, спорткомплекс має замінити спортивну базу для людей з інвалідністю в Євпаторії, доступу до якої вже немає. Там проводитимуть навчально-тренувальні та відновлювальні збори для спортсменів, а також збори для людей з обмеженими можливостями. Виконуватиметься все разом з «Інваспортом» — аби будь-яка людина з інвалідністю могла долучитися до спортивних змагань. Також планують проводити змагання всеукраїнського й міжнародного рівнів. Спочатку для юніорів, а невдовзі — чемпіонати й для дорослих.

Керівник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА Олександр Буцький пояснював журналістам «Полтавського вісника», чому для реалізації проекту обрали Решетилівку:

— Будівля розташована на березі річки у мальовничій місцевості з добре розвиненою інфраструктурою. Решетилівщина недалеко від обласного центру, що дозволить успішно збиратися спортсменам з усієї області.

Впровадження проекту проходитиме у два етапи. Перший — безпосередньо реконструкція існуючих об’єктів, а другий — створення нових. Проект реконструкції виконувало ТОВ «Неоінжиніринг», яке отримало за це 1,3 млн грн.

На основі розробленого проекту Департамент будівництва, МіА та ЖКГ визначив очікувану вартість робіт і 9 квітня оголосив тендер. Реконструкція, зокрема, передбачає:

  • утеплення фундаменту та цоколя;
  • улаштування опорядження;
  • відновлення вимощення навколо будівлі;
  • заміна перекриття, покрівель, вікон, та дверей;
  • заміна підлоги та перегородок;
  • виконання внутрішнього опорядження;
  • зовнішнє оздоблення;
  • улаштування ґанків;
  • встановлення ліхтарів та огорожі;
  • встановлення спортивного та іншого обладнання;
  • озеленення території.

Судячи з ескізу, спорткомплекс на базі «Колосу» вже має нове міні-футбольне поле, навіси, трибуни, спортивний та паркувальний майданчики. Майбутній підрядник має реконструювати побутовий та спортивний корпуси, гараж, а також зробити критий майданчик з льодовим покриттям, тенісний корт, майданчики для пляжного волейболу, стрітболу, тренажерів, біотуалетів, сміттєзбірників, а також розворотний і другий паркувальний майданчики.

Наразі на ці роботи у бюджет заклали 10 млн грн.

Охочі взяти участь у конкурсі подаватимуть документи до 24 квітня. Після цього буде проведений аукціон, який визначить найвигіднішу пропозицію.


Автор: Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2019, 15:46 | Решетилівка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації