Вхід | Реєстрація

«Агрофірма «Добробут» з Полтавщини на конкурсі «Благодійна Україна – 2018» перемогла у номінації «Благодійність середнього та малого бізнесу»

«Агрофірма «Добробут» з Полтавщини на конкурсі «Благодійна Україна – 2018» перемогла у номінації «Благодійність середнього та малого бізнесу»

16 квітня у Києві ТОВ «Агрофірма «Добробут» отримало перше місце у номінації «Благодійність середнього та малого бізнесу» в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2018». За минулий рік підприємство вклало більше 3 млн грн в освіту, медицину, спорт та культуру в громадах, де працює.

Церемонія нагородження пройшла у Київській міській держадміністрації. «Агрофірма «Добробут», яка працює в п’яти районах Полтавщини, — одна з 964 компаній, що подали заявку на конкурс з 23 номінацій. Вона стала переможцем в номінації «Благодійність середнього та малого бізнесу».

Нагадаємо, що минулого року «Агрофірма «Добробут» вклала більше 3 млн грн у соціальну сферу. Ці кошти направили в освіту, медицину, спорт та культуру в громадах, де працює підприємство.

Наприклад, підприємство виділило 100 тис. грн, щоб відновити свячений колодязь між селами Костівка і Хорішки на Козельщині. Колись тут проходив один із соляних шляхів — Бакаїв шлях, де чумаки розміщували табори для ночівлі. У центрі цього місця для перепочинку викопали криницю, воду в якій вважали цілющою.

Компанія надала 40 тис. грн учням Шингурівської школи на встановлення у Перегонівці Кобеляцького району двох ліхтарів на сонячних батареях. А для вихованців Бреусівській школі на Козельщині — 35 тис. грн встановлення двох бесідок біля навчального закладу.

Директор департаменту по роботі з персоналом, корпоративного партнерства та комунікацій агрохолдингу «Астарта-Київ», до яких належать «Агрофірма «Добробут», Світлана Мозгова говорить, що така перемога очікувана, адже вони наполегливо працюють для громад:

— Мета будь-якого підприємства — не лише отримувати прибуток, але й допомагати людям поруч. Ми маємо змогу втілювати ініціативи молоді, облаштовувати села, де працюємо, — тому і робимо це. А бачити усмішки і отримувати подібні нагороди — приємний бонус для всього агрохолдингу.

Ще серед представників Полтавщини, які стали переможцями конкурсу, — Павло та Людмила Лучинські з села Яловецьке Хорольського району. Вони перемогли в номінації «Колективне волонтерство». Подружжя від початку бойових дій на сході України допомагає бійцям з продуктами. За цей час вони приготували їм понад десять тисяч вареників та майже 16 тисяч пиріжків.

Серед представників аграрного сектору, які теж отримали перші місця: Благодійний Фонд «Разом з Кернел» («Всеукраїнська благодійність») та ПАТ «Миронівський хлібопродукт» («Благодійність великого бізнесу»).

Переможці отримують відзнаку — «Ангел добра». Це керамічна  статуетка ангела, декорована національним орнаментом та оздоблена бурштином.

Нагадаємо, що 10 квітня у Полтаві пройшла церемонія нагородження конкурсу «Благодійна Полтавщина». Тоді у номінації «Корпоративна відповідальність «Агрофірма «Добробут» отримала перше місце, інвестиційно-промислова компанія «Полтавазернопродукт» — друге, а «Агрофірма імені Довженка — третє.


Автор: ГО «Полтавщина Аграрна»
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 квітня 2019, 11:16 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації