Вхід | Реєстрація

Із парку Центрального прибрали підстанцію

Із парку Центрального прибрали підстанцію

Працівники Кобеляцької філії ПАТ «Полтаваобленерго» демонтували в центрі мста комплектну трансформаторну підстанцію.

У вівторок 23 квітня центральні вулиці Кобеляк залишились без світла. Електропостачання припинилось з 9:00 до 17:00. У редакцію зателефонували кілька містян, які обурились з приводу того, що енергетики не попередили про відключення.

Начальник філії ПАТ «Полтаваобленерго» Артем Тарасов пояснив, що електропостачання тимчасово припинили через роботи, які проводились у парку Центральний. Там енергетики демонтували КТП-8.

Справа в тому, що останні кілька років парк користується великою популярністю серед кобелячан. А фактично в центрі нього знаходилась трансформаторна підстанція, до якої були під’єднані електродроти. Комунальники обгородили КТП дерев’яним парканом. Та цей «бар’єр» фактично не виконував захисної функції.

Міська рада кілька разів зверталась до енергетиків із проханням перенести підстанцію. Домовитись міському голові вдалося з новим керівником філії Артемом Тарасовим.

Зі слів головного енергетика району, спершу планувалось перенести КТП у іншу частину парку. Та згодом вирішили повністю прибрати підстанцію з місця масового скупчення людей. Роботи планувались завчасно, енергетики попередили про тимчасове відключення установи, організації та заклади торгівлі. Також Артем Тарасов запевнив, що інформація відносно ремонтних робіт постійно вказується на сайті «Полтаваобленерго» і друкується в засобах масової інформації, зокрема, у районній газеті «Колос».

Кореспонденти перевірили вказані джерела. Дійсно, енергетики попереджали, що 23 квітня у Кобеляцькому районі проводитимуться роботи в різних населених пунктах. Але місто Кобеляки не вказане ні на сайті, ні в газеті.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 квітня 2019, 15:13 | Кобеляки | Суспільство
1. ИВЕН / 28 квітня 2019, 13:48
вирішили повністю прибрати підстанцію з місця масового скупчення людей

А про ГРП ви забули.....чи газовики дали їм дозвіл поряд з ГРП дитячий майданчик розмістити....
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації