Вхід | Реєстрація

Перший майданчик уже відкрили

Перший майданчик уже відкрили

Днями в Кобеляках, у парку Богдана Хмельницького та Центральному, завершились підготовчі роботи на спортивних майданчиках. Обидва міні-футбольні поля збудували за кошти Кобеляцької міської ради. Перший функціонує більше десяти років, другий звели в 2018‑му. У рамках обласної програми розвитку спорту, облрада закупила для спортмайданчиків штучне покриття. Відкрити оновлене та новозбудоване поля планували ще влітку. Але штучне покриття надійшло наприкінці року. Тому роботи з його укладання провели у квітні, коли дозволив температурний режим. Вартість штучного покриття та комплектуючих до нього становить 680 000 гривень. Для капітального ремонту основи майданчика та заміни металевої огорожі з районного бюджету було виділено майже 275 000.

У п’ятницю, 19 квітня, відбулося урочисте відкриття міні-футбольного поля в парку Богдана Хмельницького. Участь у заході взяли керівники району й області. Вони повідомили, що до 31 травня поряд із спортмайданчиком збудують трибуну з місцями для сидіння.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2019, 10:10 | Кобеляки | Суспільство
1. ИВЕН / 29 квітня 2019, 21:28
Обидва міні-футбольні поля збудували за кошти Кобеляцької міської ради.

не бачу ні одного представника міськради(а ПАНІ і колишній очільник району ТУТ-ЯК ТУТ)---(без ГРИЦЯ І ВОДА НЕ СВЯТИТЬСЯ).....
2. Beri Mor / 29 квітня 2019, 21:38
1.ИВЕН
«Обидва міні-футбольні поля збудували за кошти Кобеляцької міської ради. »

А може за кошти платників податків?Чи міськрада виробляє якусь продукцію?Міськрада це вулик трутнів,яких утримують громадяни,які сплачують кошти в бюджет міста.Якже,вони збудують...скоріше «откати» спиз.ть.
3. ИВЕН / 30 квітня 2019, 07:21
2.Beri Mor
«А може за кошти платників податків?»

згоден-вибачаюсь-але «трутні» не тільки в міськраді...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації