Вхід | Реєстрація

Дерев у садку Кувалдіна додалося

Дерев у садку Кувалдіна додалося

Минулими вихідними група ентузіастів із числа мешканців Кобеляк працювали на березі річки Кобелячок. Дорослі разом з дітьми займалися впорядкуванням фруктового саду.

Людей прийшло зовсім небагато. Але це зовсім не засмутило ні самого Мирослава Кувалдіна, який у минулому році став ініціатором закладення фруктового саду на березі річки, ні Юрія Срібного, котрий один із небагатьох громадських активістів займається дійсно корисною справою. Він зі своїми помічниками трудиться для збереження довкілля. От лише бажаючих реально допомагати не надто багато. У принципі, ситуація типова для України — покричати і порозказувати, як потрібно робити, готові практично всі, а коли доходить до реальної діяльності, то працюють одиниці.

За кілька годин роботи ентузіасти висадили на березі ще два десятки саджанців лип та фруктових дерев. Потрібно відзначити, що із посаджених раніше дерев від хвороб, засухи чи шкідників загинули одиниці.  Недобросовісні люди вкрали набагато більше.

До речі, факт крадіжки не надто засмутив Мирослава і компанію. Він сказав:

— Це, звичайно, недобре. Але нам своє робить. Сад буде жити.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 квітня 2019, 17:40 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації