Вхід | Реєстрація

Селищна рада придбає сміттєвоз і асенізатор

Селищна рада придбає сміттєвоз і асенізатор

Таке рішення новосанжарські депутати прийняли на останній сесії. Селищні обранці обговорили зміни у фінансуванні кількох програм.

Як розповів заступник селищного голови Вадим Россоха, Новосанжарська громада має можливість отримати державну субвенцію для здійснення природоохоронних заходів на об’єктах комунальної власності. Тобто — на умовах співфінансування придбати спецтехніку для вивезення твердих і рідких побутових відходів. Селищна рада оплачує 10 відсотків від загальної вартості сміттєвоза і асенізаційного автомобіля — 218 000 та 222 000 гривень відповідно. Іншу частку покриває держава. Та для того, аби виділити необхідну суму, депутатам потрібно внести зміни до Програми соціально-економічного, культурно-мистецького розвитку та охорони навколишнього природного середовища.

  • У результаті, депутати погодились придбати спецтехніку і розподілили селищний бюджет таким чином:
  • зняли 60 000 гривень на придбання відеокамер зовнішнього спостереження;
  • виключили 70 000 на реконструкцію вуличного освітлення по вулиці Зарічанська в Нових Санжарах та 85 000 — по вулиці Миру в Зачепилівці.
  • на 118 000 зменшили фінансуванння капітального ремонту вуличного водогону по провулку Ярмарковий у селищі, залишивши 32 000;
  • виключили з програми капітальний ремонт водогону по вулицях Набережна, Робітнича і провулку Робітничому в Нових Санжарах, на який передбачалось 107 000.

Інше питання стосувалось продовження співпраці із швейцарською фірмою «U-LEAD з Європою» щодо створення належних умов для роботи Центру надання адміністративних послуг. Вадим Россоха пояснив, що швейцарці готові надати працівникам ЦНАПу необхідне програмне забезпечення, оргтехніку та інше устаткування. Селищній раді, у свою чергу, потрібно провести поточний ремонт приміщення. На ці заходи передбачили 500 000 гривень.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 квітня 2019, 11:21 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації