Вхід | Реєстрація

Малюки саджають квіти

Малюки саджають квіти

У понеділок малята дитячого садка «Ромашка» разом із вихователями та батьками в себе на подвір’ї садили квіти.

Таким способом «ромашки» відзначили День Землі та акцію «Посади квітку радості». На дитячому майданчику закладу є клумби, за якими весь колектив доглядає. Важливим є те, що малеча залюбки в цих заходах бере участь. Це об’єднує дітей, вихователів і батьків. Крім того, діти набувають практичні навички і знання, виховують екологічну культуру.

От і в цей погожий весняний день малюки старшої групи «Веселий вулик» разом із вихователем Тетяною Орел посадили лікарські рослини: м’яту, ромашку, фіалку. А групи «Ромашка» і «Калинка» висадили багато інших гарних квітів: хризантеми, лілії, петунії, чорнобривці, які будуть милувати око оточуючих. Важливо, що в акції активну участь взяли батьки вихованців: Лариса Хорольська, Ніна Сорока, Наталія Самарська, Світлана Каніболоцька, Тетяна Онищенко, Оксана Кучугурна, Євгенія Рудич, Олександр Лоза, Оксана Каніболоцька, Юлія Молодан, Анна Полонська, Євгенія Суліма, Ольга Чорна, Ольга Чумак, Ірина Швець та Мар’яна Руда. І це ще дужче зближує родини.

Завідувачка дитячого садка Наталія Куценко каже:

— Такі акції слугують екологічною пропагандою для наших батьків, які стають більш активними помічниками у формуванні екологічної культури дошкільнят. А у дітей формується активна життєва позиція.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 квітня 2019, 12:38 | Царичанка | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації