Вхід | Реєстрація

Правоохоронця, який кинув гранату Ф-1 у бік 64-річної жінки взяли під варту

Правоохоронця, який кинув гранату Ф-1 у бік 64-річної жінки взяли під варту

Слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Полтаві, спільно з працівниками Полтавського управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції, затримали помічника чергового ізолятора тимчасового тримання № 4 ГУ Нацполіції в Полтавській області за підозрою у замаху на вбивство.

За попередньою інформацією, 28 квітня 2019 року, правоохоронець, перебуваючи в селищі Опішня, Зіньківського району, кинув в бік 64-річної жінки вибуховий пристрій – гранату. Внаслідок вибуху жінка дістала ушкодження у вигляді проникаючого осколкового поранення черевної стінки та стегон. 

Про подію теруправління ДБР оперативно повідомило керівництво Головного управління Нацполіції в Полтавській області. 

Слідчі теруправління ДБР, розташованого у Полтаві, виїхали на місце скоєння злочину. Під час обшуків за місцем проживання поліцейського, слідчі вилучили 30 набоїв калібру 5,45.

Правоохоронцю повідомлено про підозру у вчиненні замаху на умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Підозрюваному за клопотанням слідчих ДБР обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Також проводиться розслідування за фактом зберігання працівником поліції зброї та боєприпасів (ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України). 

В разі доведення вини, правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років. 


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 травня 2019, 12:04 | Зіньків | Кримінал
1. Седой / 2 травня 2019, 10:55
Що ж це за Ф-1 така, може від Порошенка? Я фенюшу только из окопа бросал, ее запрещено с ходу бросать, оборонительная она. Почти сотка - зона сплошного поражения. Разлет осколков убойной силы около 200 м! Может он взрывпакет бросил или петарду? :))
2. orakul / 2 травня 2019, 12:36
"В разі доведення вини, правоохоронцю загрожує покарання.."
А що, можуть ще й не довести? Надійка нічого й не кидала а її посадили.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації