Вхід | Реєстрація

Депутати виграли у футбол і волейбол

Депутати виграли у футбол і волейбол

23 квітня в Кременчуцькій дитячо-юнацькій спортшколі відбулися відбіркові зональні змагання з волейболу та міні-футболу Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів.

У них взяли участь обранці з Новосанжарського району: Сергій Бульбаха, Володимир Коба, Олександр Добропас, Олена Шкільна, Таміла Музика, Костянтин Коробкін, Геннадій Вакула, Роман Титар, Овчаренко Радислав, Микола Перерва, Олександр Підопригора, Ігор Романець та Дмитро Скубій. Очолював їх голова районної ради Геннадій Супрун.

Футбольна команда перемогла 3:2 колег із Глобинського району. Двома голами відзначився Володимир Коба, одним — Костянтин Коробкін.

Футболісти отримали право виступити у фінальному етапі змагань, які відбудуться в Полтаві 16 травня.

Волейбольна команда грала проти суперників із Кременчука, Кременчуцького й Козельщинського районів. За результатами проведених ігор, новосанжарські депутати теж змагатимуться в обласному центрі.

До речі, два роки поспіль новосанжарці змагаються у фінальній частині спартакіади.


Автор: Сторінку підготував Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Седой / 2 травня 2019, 10:57
ВОТ! Нашли наконец хоть какую-то пользу от народных избранников. Если бы они только этим занимались, насколько бы меньше вреда принесли Украине!
2. Borch / 3 травня 2019, 23:24
1.Седой
«ВОТ! Нашли наконец хоть какую-то пользу от народных избранников. Если бы они только этим занимались, насколько бы меньше вреда принесли Украине!»

Если бы люди воспринимали данного типа новости как насмешку над собой, то возможно бы выбирали депутатами не вредителей. А так, ничо себе, депутаты играют в футбол. События мировой важности. Тут можно смело критиковать СМИ в импотентности. Вы сначала расскажите кто это такие, чем занимаются, какие бизнес интересы преследуют, какие грехи за ними замечены, как голосовали в резонансных решениях, кем были родители, в каких партиях за время своей политической жизни участвовали. И таких вопросов еще много. Когда в футбол играют спортсмены, это спорт, когда политики, это политика. Депутаты могут играть в футбол, но писать об этом это уже пропаганда.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації