Вхід | Реєстрація

Народну площу прикрашають паски і писанки

Народну площу прикрашають паски і писанки

Напередодні релігійного свята Великдень у центрі Нових Санжар установили пасхальну атрибутику.
З 18 по 25 квітня виконавчий комітет Новосанжарської селищної ради проводив акцію «Прикрасимо великоднє дерево». За її умовами, учасникам необхідно було розмалювати декоративну заготовку у формі яйця, прикрасити декоративною стрічкою та принести в селищну раду.

Напередодні релігійного свята працівники відділу благоустрою виготовили і встановили на Народній площі великодні дерева.

Першими учасниками акції стали учні Зачепилівської школи. Також до них приєдналися колектив і вихованці Інклюзивно-ресурсного центру, дитячих садків, що працюють у селищі.

Як розповіла директор дошкільного закладу «Лелеченька» Світлана Левицька, працівники установи розфарбували акварелями тридцять яєць, ще двадцять маркерами розмалювали діти.

Отож, на великодні свята в селищі встановили арку з писанками, паски, кошики з пасхальними яйцями та дерева, котрі прикрасили крашанками зі стрічками. Більшість із цих інсталяцій освітлюються вночі.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 травня 2019, 11:22 | Нові Cанжари | Цікаве
1. orakul / 2 травня 2019, 18:35
Чєм би дитя нє тєшилось...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації