Вхід | Реєстрація

Відділ освіти придбав гідравлічну платформу, проектори і ноутбуки

Відділ освіти придбав гідравлічну платформу, проектори і ноутбуки

На обладнання було витрачено майже 350 000 гривень районних коштів.

На останній сесії Новосанжарської районної ради голова райдержадміністрації Сергій Бульбаха розповів про розвиток інклюзивної освіти. Він повідомив, що в школах району навчаються 23 дитини з особливими освітніми потребами.

Зокрема, у Лелюхівську школу мають придбати підйомник для школярів із обмеженими фізичними можливостями.

22 квітня відділ освіти Новосанжарської РДА уклав договір на поставку гідравлічного обладнання із товариством «Форстор індастрі», зареєстрованого в Дніпрі. Підйомну платформу Forstor Fil 150 вартістю 199 000 гривень мають установити в Лелюхівській школі.

Гідравлічне обладнання складається з рейкового приводу та підйомної платформи із захисними поручнями. Загальна вантажопідйомність обладнання склала 150 кілограмів.

Цього ж дня начальник відділу освіти Олександр Кульчинський замовив у новосанжарського підприємця Наталії Масі 10 комплектів проекційного обладнання (проектор, екран, кронштейн і кабель) та 10 ноутбуків DELL INSPIRON. Їх вартість — 145 600 та 148 250 гривень відповідно.

Як розповів начальник відділу освіти Олександр Куличинський, обладнання придбали за державною програмою «Нова українська школа». Кошти на його закупку надійшли в якості державної субвенції. Також відділ освіти замовить 10 приставок, що заміняють інтерактивні дошки.

Обладнання розподілять між навчальними закладами, що підпорядковані відділу освіти. У Лелюхівську і Малокобелячківаську школи надійде по два комплекти.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook


1. antibloger / 5 травня 2019, 09:49
Цього ж дня начальник відділу освіти Олександр Кульчинський замовив у новосанжарського підприємця Наталії Масі 10 комплектів проекційного обладнання (проектор, екран, кронштейн і кабель) та 10 ноутбуків DELL INSPIRON. Їх вартість — 145 600 та 148 250 гривень відповідно.
Це зрада, перемога чи тонкий тролінг Бульбахи автором статті - адже всі в районі знають, що дані гроші йдуть через магазин голови РДА. Безсумніву "розвиток інклюзивної освіти" важливо, але чомусь гроші пішли не на галузь культури (музична, бібліотека, центр культури - які на межі закриття), школу на яку не було коштів і яку "ледь не закрили" і т.д. - а на власні "точки".
Цікаво, а чи буде «доведена» роль голови райради (більше 500 000 в декларації за 2018 рік) і начальника відділу освіти в цьому важливому "розвитку"...
2. ЛУНА / 5 травня 2019, 17:54
Если глава РДА имеет какое то отношение к предпринимателю Маси ,то кресло менять на нары однозначно.Начальник отдела образования тоже не отвертится.А глава райсовета при чем?Интересно?
3. antibloger / 5 травня 2019, 21:01
2.ЛУНА
«А глава райсовета при чем?Интересно?»

1. Дуже багато коштів районного бюджету чомусь освоюються фірмами пов’язаними з головою РДА, не заважає навіть різна партійна приналежність.
2. Контроль за використання коштів районного бюджету якраз і належить до компетенції "главы райсовета"
4. ИВЕН / 6 травня 2019, 08:09
главы райсовета

він не ГЛАВА-він маленька голова....
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації