Вхід | Реєстрація

Ламборгіні для царичанських доріг

Ламборгіні для царичанських доріг

Із настанням весняного тепла на царичанських дорогах почала працювати небачена тут до цього часу техніка. За допомогою неї, проводиться ямковий ремонт.

Як розповів редакції голова Царичанської громади Геннадій Сумський, у одному з агрегатів, що розігріває гудрон і змішує його з дрібним щебенем, установлений двигун всесвітньовідомої фірми «Ламборгіні». Агрегатується вся ця машинерія на шасі звичайного МАЗа або КАМАЗа.

Працює на такому агрегаті одна людина. Працівник у кілька разів швидше виконує роботу цілої бригади.
Геннадій Сумський говорить, що поки що небачену для Царичанки техніку протестують на невеличких ділянках місцевих доріг. Якщо керівництво ОТГ буде задоволене не лише швидкістю, а і якістю ремонту, то із підрядною організацією заключать договір на виконання значних обсягів дорожніх робіт.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 травня 2019, 17:45 | Царичанка | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації