Вхід | Реєстрація

У Семенівці відкрили пам’ятний знак на місці колишнього монумента Леніну

У Семенівці відкрили пам’ятний знак на місці колишнього монумента Леніну

У райцентрі Семенівка на майдані біля адмінбудівлі районної ради відбулося одразу два урочисті заходи — відкриття малої архітектурно-художньої форми — пам’ятного Знаку (Герба Семенівщини) на місці колишнього пам’ятника  Леніну та щорічне оновлення районної Дошки Пошани, котре вже впродовж кількох років є традиційним. повідомляє “Голос Громади“.

Цей проект є переможцем обласного конкурсу «Бюджет участі Полтавської області 2018 року». На його реалізацію було спрямовано кошти з обласного бюджету (близько 100 тис. грн.) та районного — трохи більше 40 тис. грн.

Автором ескізно-проектної частини Знаку є мешканець Семенівки Вадим Перетятько. Автор поетичних рядків: «Цей гордий символ дорогого краю, його історія, незміряні щедроти хай надихають на нові висоти», які стали назвою Проекту, — начальник відділу організаційного забезпечення діяльності ради, її постійних комісій, депутатів Лідія Гирява.

Основою Герба є щит, загальна форма якого відповідає Гербу України та Полтавщини. Автором самого Герба Семенівщини є творчий колектив під керівництвом письменника-краєзнавця Євгена Павловича Бутенка, нашого земляка, який нині проживає за межами району.  Вінчає Герб стилізоване зображення корони на написі «Семенівщина».


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Borch / 3 травня 2019, 21:42
Те що на фото, коштує 140 тисяч? Мда... Запишемо...
2. Slavko / 3 травня 2019, 23:48
Знов якась масонщина, знов за державний кошт і посеред міста ? Як же дістали своїми ідолами !! Зате маємо аж два дні недоперемоги - один 9 мая, другий - день незалежності ... Свята ж не можна відміняти, - святкуємо ...
3. orakul / 4 травня 2019, 08:29
2.Slavko
«Знов якась масонщина, знов за державний кошт »

Розумнішаеш! Тільки до кого претензії? Автори проекту знову таки щирі патріоти. Ти якщо не поняв, то я просвітю. Знак той навпаки зекономить кошти в перспективі. Коли вже повність, офіційно, легально прийдуть «наші» тобто «ваші» в усі райони, то нічого і робити не прийдеться. Вилізе якийсь черговий патріота на той знак розігне оті трубки і повставля туди свічки а посередині з щита зроблять лампаду. Можете це якомусь попу доручити. В результаті вийде класна менора. Новим хазяям України навіть витрачатись не треба. Вони вашими руками з вашого бюджету майже все побудують. Чи ти наівно думаєш, що це тобі круті дороги будують, водогони і т.п., упордяковують сквери, парки і іншу хрень із місевих і інших бюджетів для тебе? І це в той час коли люди мруть як мухи одні з голоду а інші без меддопомоги. Посилання на upload.wikimedia.org
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації