Вхід | Реєстрація

Володимир Зеленський домовився про передачу своєї частки бізнесу на 5 років президентства

Володимир Зеленський домовився про передачу своєї частки бізнесу на 5 років президентства

Обраний президент України Володимир Зеленський вийшов з бізнесу “Студія квартал 95”, передавши свою частку у компанії своїм бізнес-партнерам. По закінченню президентського терміну вони мають віддати Зеленському його долю. Про це повідомив бізнес-партнер Зеленського по “Студії квартал 95” Сергій Шефір в інтерв’ю виданню “TheБабель”, інформує hromadske.ua.

“Він вийшов, там один-два підписи лишилось. Віддав комусь свою частку. Можливо мені, можливо Борису (Шефіру — ред.), я не пам’ятаю. Це настільки неважливо, тому що ні я, ні Борис його точно не підставимо та не підведемо”, — повідомив Шефір.

За його словами, брати Шефіри домовилися із Зеленським, що повернуть йому його частку компанії по завершенню президентського терміну.

“Він також зазначив, що попри те, що Зеленський відійшов від управління бізнесу, він отримуватиме дивіденди від діяльності компанії. Також за Зеленським залишаться права власності на деякі бренди”, – йдеться у повідомленні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2019, 18:41 | Полтавщина | Політика
1. Beri Mor / 9 травня 2019, 09:50
Це тільки в мене дежавю?Сподівалися на зміни?Будь-ласка...Все,як під копірку.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації