Вхід | Реєстрація

9 травня у Кобеляках сталася трагедія

9 травня у Кобеляках сталася трагедія

У цей день у місті загинули двоє людей. Причина смерті настільки шокуюча, що навколо факту смерті миттєво почали поширюватися різні чутки.

Отже, що сталося в Кобеляках 9 травня. Одразу наголошуємо, що переповідаємо версію одного із свідків, який безпосередньо перебував на місці події. ЇЇ, цю версію, підтверджує і власник будинку.

Уранці 9 травня житель Кобеляк вирішив навідатися до флігеля, у якому жили двоє гостей міста, пенсіонерів із Харкова. Чоловіка стурбував той факт, що ніхто із подружжя вже більше доби не з’являється на подвір’ї.

Двері флігеля були зачиненими із середини. Власнику садиби вдалося проштовхнути ключа і відчинити двері. Запасний комплект ключів у нього був. Він побачив вражаючу картину. На ліжку лежав уже мертвий чоловік, а поряд із ним сиділа його дружина. Вона була жива. Власник будинку миттєво викликав «швидку». На жаль, нещасна жінка померла в автомобілі медиків.

На місце події прибули працівники поліції. Вони внесли цей факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Першою і основною версією, яку почали відпрацьовувати правоохоронці, була смерть у результаті отруєння чадним газом. Тому до будинку були викликані і працівники газової служби. Газовики, обстеживши помешкання і обладнання, яке в ньому було встановлене, висловили сумнів у версії з отруєнням чадним газом.

А потім був отриманий результат судмедекспертизи. Він був несподіваним. Обоє пенсіонери померли від гострої серцевої недостатності. Ймовірно, дружина, проснувшись і побачивши тіло мертвого чоловіка, від шоку пережила інфаркт. Вона майже добу просиділа паралізована поряд із трупом. І померла вже у «кареті» швидкої. У принципі, нічого неординарного в смерті людей похилого віку від гострої серцевої недостатності немає. Випадок є нетиповим через смерть одразу двох людей.

Діти померлих, які прибули в Кобеляки, підтвердили, що в покійної були проблеми із серцем.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 травня 2019, 21:52 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації