Вхід | Реєстрація

У Кобеляках пограбували відділення банку і два магазини

У Кобеляках пограбували відділення банку і два магазини

13 травня в райцентрі сталася серія крадіжок, одна з яких претендує ледь не на сенсаційну за місцевими мірками.

Близько 19-ї години, у приміщенні кобеляцького відділення "Полтава-банку" спрацювала сигналізація. Сигнал надійшов на пульт управління чергової частини райвідділу поліції.

На місце одразу виїхала група співробітників Управління державної охорони. Увійшовши у приміщення, вони побачили директора відділення банку, у якого руки і ноги були зв’язані скотчем.

Із сейфу банківської установи були викрадені гроші. Йдеться про суму у майже 150 000 гривень.

За неофіційною інформацією, злодій підстерігав керівника відділення банку біля службового входу. Коли чоловік закривав двері, його вдарили по голові. Банкір не запам’ятав грабіжника.

Цього ж вечора та вночі злочинці побували у двох магазинах електроніки. Перший знаходиться по вулиці Дніпровській, інший — біля готелю "Ворскла". Власник одного з магазинів розмістив у мережі Фейсбук відео з камери спостереження, на якому зафіксований момент пограбування. Із магазинів викрали виручку.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2019, 16:02 | Кобеляки | Кримінал
1. ИВЕН / 14 травня 2019, 22:55
У приміщенні кобеляцького відділення «Полтава-банку» спрацювала сигналізація. Сигнал надійшов на пульт управління чергової частини райвідділу поліції.

сработала сигнализация(затащил-связал-вырезал болгаркой дверку сейфа--и спокойно ушол....) и незамедлительно приехали полицейские.....(сколько же время понадобилось?)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації