Вхід | Реєстрація

П’яний молодик по–звірячому побив літнього чоловіка

П’яний молодик по–звірячому побив літнього чоловіка

Минулого тижня до чергової частини Царичанського відділення поліції надійшло повідомлення з лікарні. Медики повідомили, що до приймального відділення привезли чоловіка Д., 1963 року народження, мешканця Царичанки, у непритомному стані і дуже побитого.

Після огляду лікар встановив діагноз. У чоловіка була політравма, гостра черепно-мозкова травма, множинні забої та садна голови і тулуба, тупа травма живота. Громадянина Д. каретою санавіації було доставлено до лікарні в Кам’янське.

Цю подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

У вчиненні злочину обґрунтовано підозрюється громадянин Г., 1987 року народження, мешканець Царичанки. Уже вранці наступного дня працівники сектору кримінальної поліції на чолі з начальником, капітаном поліції Андрієм Задоєю, затримали злочинця.

Перевіркою було встановлено хронологію кривавої події. Пізно вночі громадянин Г., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшов до своєї матері П. У той час у жінки знаходився її співмешканець Д., який мирно спав у ліжку в спальній кімнаті. Співмешканець був добре напідпитку. Побачивши сплячого чоловіка, молодик Г., на ґрунті давніх неприязних стосунків, почав того бити. Бив жорстоко, не минаючи обличчя, тулуба, інших частин тіла. Побиття продовжувалося близько 5 хвилин, після чого нападник пішов спати в іншу кімнату. Увесь цей час мати не перешкоджала сину бити співмешканця. Вона злякалася і сховалася, думаючи, що син добереться і до неї. Уранці наступного дня до будинку матері П. прийшла донька, 1979 року народження, яка і виявила непритомного побитого чоловіка. Він знаходився у тяжкому критичному стані. Донька викликала швидку допомогу.

На сьогодні побитий постраждалий перебуває на стаціонарному лікуванні у реанімаційному відділенні Кам’янської лікарні. Зловмиснику було вручено повідомлення про підозру у вчиненні тяжкого злочину. Стаття 121 передбачає позбавлення волі злочинцю на строк від 5 до 8 років.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 травня 2019, 15:39 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації