Вхід | Реєстрація

«Укртелеком» інформує

«Укртелеком» інформує
Кобеляцький цех електрозв'язку №14 надає широкий спектр послуг у районі.
Станом на 01.09.2009 року послугами місцевого телефонного зв'язку користується 7918 абонентів, серед яких 1197 громадян пільгових категорій.
За 2009 рік було встановлено 91 телефон, з них 8 телефонів пільговим категоріям населення.
У районі експлуатуються одна міська цифрова та 34 сільські телефонні станції, з яких п'ять — цифрові: у Дрижиній Греблі, Шенгурах, Бутенках, Дашківці та Радянському.
Цифрова станція типу «Дніпро» на 4110 номерів у Кобеляках має можливість надавати додаткові види послуг за невелику плату. Такими послугами на сьогодні користуються 820 абонентів.
Мережа проводового радіомовлення охоплює 2558 основних радіоточок. Кобеляцький цех електрозв'язку №14 надає можливість доступу до мережі Інтернет за різними технологіями. Користуються послугою 750 абонентів. У червні цього року введено в експлуатацію обладнання в Бутенках, яке дало змогу користуватися послугою широкосмугового доступу до мережі Інтернет 32 абонентам цього села. На початок вересня уже 528 абонентів користуються широкосмуговим доступом до мережі Інтернет за технологією АDSL, з них: 302 абонентів послугою ОГО — 256+, 108 абонентів послугою ОГО — 1+, 51 абонентів послугою ОГО — 2+, 59 абонентів послугою ОГО — 4+, 8 абонентів послугою ОГО — 8+.
Слід зазначити, що 222 абоненти працюють по комутованим лініям, а 200 абонентів користуються відкритим доступом до мережі Інтернет. Серед них — 16 учбових закладів.
Для задоволення потреб споживачів працює відділення «Телекомсервіс». Клієнти мають можливість внести плату за надані послуги електрозв'язку, придбати телефонні картки, відправити чи отримати факс, виготовити якісну ксерокопію та ін.
У 2008 році збудована та введена в експлуатацію волоконно-оптична лінія зв'язку на дільниці Машівка — Нові Санжари — Кобеляки. По селам Лучки та Світлогірське проведена реконструкція лінійного господарства з заміною однопарних кабелів повітряної лінії зв'язку на багатопарні з прокладенням їх в грунт, що покращило якість роботи телефонної мережі.
Ми маємо можливість встановити телефони по більшості АТС району. Цех електрозв'язку щоденно працює над поставленими завданнями. Але, на жаль, бувають і нарікання та скарги на несвоєчасний ремонт телефонів та радіоточок, які виникають, коли люди виконують земляні роботи без узгодження з нашою організацією і пошкоджують підземні лінії зв'язку, наносячи цим великої шкоди та збитків.
Серед проблемних питань на першому місці дебіторська заборгованість за надані послуги електрозв'язку, яка станом на 01.09.2009 року становить 218,6 тис. грн., у тому числі населення —164,2 тис. грн. З підприємствами боржниками ми постійно ведемо роз'яснювальну та позовну роботи.
За рахунок реконструкції ліній зв'язку та введення в експлуатацію апаратури абонентського ущільнення планується покращити зв'язок та надати можливість підключитися новим абонентам у Гарбузівці.
Незабаром планується заміна апаратури міжстанційного ущільнення в Іванівці, Перегонівці та Сухинівці.

Автор: Олександр Пестременко, заступник начальника цеху електрозв’язку №14


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 вересня 2009, 14:04 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації