Вхід | Реєстрація

Концерт для ветеранів і матерів

Концерт для ветеранів і матерів

Минулого тижня учасники художньої самодіяльності Чорбівського будинку культури підготували святковий концерт, аби відзначити 74‑річницю Перемоги над нацизмом та День Матері.

Перед глядачами виступив ансамбль «Чорбівські молодички», який виконав пісні на військову тематику. Музичні композиції сольно виконали Катерина Паровична та наймолодша артистка Стелла Стаднікова. Танцювальні номери підготували «Чорбівські молодички», дует Артема Козиря та Анастасії Зуєнко і дитячий танцювальний колектив «Смайл». Гумористичну мініатюру про жінок в армії показали Аліна Деменчук і Вікторія Бандурка.

Із черговою річницею Перемоги та Днем Матері присутніх привітала директор будинку культури Юлія Шишацька. Також із нагоди Дня пам`яті та примирення та Дня Перемоги біля пам’ятника солдату та братської могили відбувся меморіальний мітинг, на якому жителі села вшанувати учасників Другої світової війни.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2019, 11:25 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації