Вхід | Реєстрація

16,5 мільйона на білицьку дорогу

16,5 мільйона на білицьку дорогу
Асфальт зараз у жахливому стані

Саме таку суму планує витратити Агентство місцевих доріг Полтавської області на ремонт автодороги Кобеляки — Білики. Щоправда, роботи почнуться не раніше, ніж за два місяці.

8 травня Агентство місцевих доріг на платформі держзакупівель ПроЗорро оголосило тендер «Поточний середній ремонт автомобільної дороги Кобеляки-Білики на ділянці км 0+000‑км 21+900 (окремими ділянками)». Очікувана вартість робіт становить 16 501 168 гривень. Наразі триває подання тендерних пропозицій. Кінцевий строк — 10 червня. Аукціон відбудеться 16 липня.

Отож, найближчі два місяці водії продовжуватимуть об’їжджати вибоїни на відрізку між Кобеляками і Біликами. А, може, і довше. Адже не факт, що підрядна організація одразу приступить до ремонту дороги.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2019, 10:28 | Кобеляки | Фінанси
1. Beri Mor / 18 травня 2019, 12:16
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Якщо ремонтуватимуть так як на Просяниківку,то ну його на х.й такий ремонт.До Шенгурів ще не дійшли,а біля Гарбузівки вже ями.Товщина асфальту,як тютюновий папір.Ремонтують якісь три тінейджери з лопатами,ну і якість відповідна.

Змінено 18.05.2019, 14:05
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації