Вхід | Реєстрація

У ліцеї та школі–інтернаті ведеться відеоспостереження

У ліцеї та школі–інтернаті ведеться відеоспостереження

Систему відеонагляду встановили задля протидії булінгу.

Протягом лютого-квітня для більше двох десятків професійно-технічних навчальних закладів і шкіл-інтернатів, що працюють у Полтавській області, було придбано комплекти систем відеонагляду та охоронно-тривожної сигналізації. Система відеоспостереження складається з відеокамер, записуючого пристрою відеореєстратора та монітора. Перегляд відео подій ведеться за допомогою монітора. Дані відеокамер записуються відеореєстратором, що зберігає відеоархів не менше 2‑х тижнів. Система відоспостереження включає в себе 16 камер. Вуличні камери встановлюються поблизу входів до навчального закладу або місць, де збираються учні під час перерв і перед заняттями. Внутрішні камери переглядають холи, коридори, їдальню. Звук система відеозапису не фіксує.

На платформі державних закупівель ПроЗорро значаться 23 навчальні заклади, з керівниками яких укладено договори на придбання і встановлення відповідних систем. У Кобеляцькому районі відеонагляд установили в аграрному ліцеї та навчально-реабілітаційному центрі (школі-інтернаті). Вартість одного комплекту — 197 295 гривень. Продажем і установкою систем відеоспостереження займався підприємець Іван Володимирович Ткаченко.

Зі слів юриста аграрного ліцею Дмитра Скорика, навчальний заклад отримав відеокамери за обласною програмою. Їх встановили, аби запобігти упередженому ставленню в учнівському колективі.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2019, 09:06 | Кобеляки | Суспільство
1. orakul / 22 травня 2019, 10:46
Електронний концтабір будується прискоренними темпами, та ще й за гроші платників податків. СУГС!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації