Вхід | Реєстрація

Дороги відремонтують у Маячці, Лівенському, і Нехворощі

Дороги відремонтують у Маячці, Лівенському, і Нехворощі

Загалом на ремонт автошляхів витратять більше 4 000 000 гривень.

10 травня виконавчий комітет Нехворощанської сільської ради зареєстрував на платформі публічних закупівель «Прозорро» одразу три договори на капітальний ремонт доріг у населених пунктах громади.

Згідно з оприлюдненою документацією, дорожні роботи проводитиме полтавське приватне підприємство «Дорпродтрейд». Його власником і керівником являється Максим Халамейдик, на якого також зареєстрована організація «Полтаваспецбудмеханізація». Загальна вартість робіт коштуватиме сільраді 4 312 956 гривень.

У Нехворощі працівники підрядної організації проведуть капремонт проїзної частини по вулиці Столярів, на відрізку від Центральної до провулка Огороднього. Новеньке дорожнє полотно оцінене в 1 401 843 гривні.
Також у Маячці підприємство «Дорпродтрейд» за 1 441 946 гривень капітально відремонтує покриття по вулиці Центральній, від Локшини до будинку № 48.

А от у Лівенському ями зникнуть на Партизанській. Вартість дорожніх робіт у цьому населеному пункті оцінена в 1 469 167 гривень.

За умовами договорів, ремонт доріг має розпочатися в травні, а завершитися до кінця року.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 травня 2019, 10:17 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації