Вхід | Реєстрація

Футбольний матч закінчився бійкою

Футбольний матч закінчився бійкою

Представник команди ображав та ударив головного арбітра, за що отримав у відповідь.

Минулого тижня в футбольних колах жваво обговорювали побиття арбітра, що сталася в матчі Другої ліги України між вінницькою «Нивою» та житомирським «Поліссям». Зустріч між цими командами завершилась перемогою гостей. Після фінального свистка на поле вибігли шість уболівальників «Ниви» і почали бити головного суддю. Бійку зупинили поліцейські. Хулігани звинуватили рефері в програші вінничан.

Доки дії вболівальників «Ниви» засуджують спортивні оглядачі і називають їх дикунами, представники кобеляцького футболу теж не гребують самосудом.

 

Не додав час — отримав у обличчя

18 травня в рамках районного чемпіонату з футболу в Бутенках відбулося справжнє дербі. Місцевий «Локомотив» приймав «Дрижину» з Дрижиної Греблі. Населені пункти входять до складу однієї громади, і матчі між цими командами є надзвичайно принциповими як для футболістів, так і для їх представників. Головним суддею матчу був Володимир Мороз.

До 30‑ї хвилини зустрічі гравці «Локомотива» забили два м’ячі. Футболісти обох команд називають голи заслуженими.

Зі слів очевидців, у представника «Дрижини» Валерія Дриги, який є депутатом Кобеляцької районної ради, почали здавати нерви. Він лайливо коментував і дії судді, і бутенківських спортсменів. Не оминав увагою і працівників спорторганізації «Колос». На 65‑й хвилині рефері показав Дризі «червону» картку і вилучив його із лави запасних за систематичне порушення правил поведінки. По завершенню гри Валерій Дрига підійшов до арбітра Володимира Мороза, лаявся і висловив претензії щодо передчасного закінчення гри, демонструючи секундомір на своєму телефоні. У момент, коли суддя подивився на екран мобільного, представник «Дрижини» ударив його головою в обличчя. Той наніс удар у відповідь. Після того, як пристрасті ущухли, арбітр вказав про інцидент у протоколі.

 

Інцидент розглядатиме комітет

Володимир Мороз підтвердив інформацію, яку редакції надали очевидці. Він сказав, що чекає від спорторганізації «Колос», яка проводить змагання, розгляду інциденту.

Валерій Дрига:

— Суддя на полі потрібен для того, щоб нормально судити. А те, що він робить, — це безпредєл. Голи забили нам чисті. Але ж він не давав нам грати. Його матюкали бутенківські футболісти, а він реагував тільки на мене. Я до нього підійшов і попросив нормально відсудити гру. Він цього не зробив. Я засік час. Бутенківці лежали по п’ять хвилин на полі, у них хватали судоми. І він не добавив і минуту. А каже, що переграли п’ять.

Представники «Локомотиву», у свою чергу, заявили, що другий тайм тривав 51 хвилину.

Голова контрольно-дисциплінарного комітету Максим Оніщенко підтвердив, що інцидент розглядатимуть на засіданні, де заслухають кожну зі сторін і свідків. Тоді й вирішать,  яке покарання за свої дії понесе Валерій Дрига. Також Оніщенко додав, що згідно правил Федерації футболу України, за подібний вчинок представнику команди забороняється знаходитися біля футболістів під час гри від п’яти матчів до півроку.

P. S. Цієї суботи «Дрижина» приймає вдома мідянівський «Урожай». У спорторганізації «Колос» повідомили, що арбітри відмовляються судити матчі за участю дрижан. Можливо, Валерію Дризі доведеться самому виходити на поле.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 травня 2019, 10:05 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Beri Mor / 23 травня 2019, 11:02
Не треба Дризі було бити Вову,треба заплатити,як це він завжди робить і все було б добре."Не підмажеш,не поїдеш"-під таким девізом проходить чемпіонат кобеляцького району останні роки.
2. Tess / 23 травня 2019, 16:30
Сколько можно подмазывать?Вы посмотрите на Дытюка его подмазывать со всех сторон,от подмазок уже розпёрло ненашутку ходит как Бармалей)))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації