Вхід | Реєстрація

Дороги почали ремонтувати

Дороги почали ремонтувати
Фото - Кобеляцька міська рада

Днями робітники місцевого підприємства «Будсервіс» були помічені на багатостраждальній вулиці Полтавській.

За тиждень до початку робіт потужний грейдер розгорнув обочини на більшості міських вулиць. У тому числі і на Полтавській. Із цього приводу деякі жителі міста навіть почали жартувати:

— Це міська рада так вулиці проїзними робить. Хоча б по обочині можна буде їздити.

Дійсно, уже протягом двох місяців автолюбителі, які мали прямувати із Кобеляк у бік Біликів, віддавали перевагу проїзду по обочині вулиці Полтавської. Адже в проїжджій частині в асфальті утворилися великі і глибокі ями.

Редакції стало відомо, що ремонтні роботи по Полтавській проводять працівники місцевого підприємства «Будсервіс». Саме із ними заключило договір комунальне підприємство «Водоканал Плюс», яке в Кобеляках опікується усім — від вивезення сміття до будівництва автострад.

Сума договору становить 159 тисяч гривень. За ці кошти «Будсервіс» має полатати ями на Полтавській, Площі Перемоги та частині Ярмаркової. 85 тисяч уже освоїли. Латки залатали на перехресті Ярмаркової та Полтавської. Окрім того, на дорозі, що йде останньою із названих вулиць, ями заробили на відрізку проїжджої частини довжиною приблизно 50 метрів.

«Знамениті» шляховики із «легендарної» фірми «Інтера-Строй», яку в минулому році дуже любив міський голова Олександр Копелець, чомусь у Кобеляках не працюють.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 травня 2019, 15:50 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації