Вхід | Реєстрація

Музиканти грали просто неба

Музиканти грали просто неба

Новосанжарські таланти долучились до акції День вуличної музики, що проходить у більш ніж 50 українських містах.

У неділю, починаючи з 10‑ї ранку, на Народній площі розпочався вуличний концерт, що тривав до самого вечора. Його організатором виступили учасники молодіжного центру «Друкарня». Вони вирішили показати, що новосанжарці можуть грати чи слухати різні стилі, але водночас усіх їх об’єднує музичне мистецтво. Провести свято надихнули полтавці, які вже третій рік поспіль проводять у обласному центрі День вуличної музики.

Співорганізатором заходу виступила Новосанжарська музична школа. Саме її учні протягом усього дня грали на різних інструментах. Музичний захід відкрив викладач музшколи Юрій Сливка, який зачарував глядачів грою на саксофоні.

Не дивлячись на спекотний день, музиканти охоче виступали. А от глядачі спостерігали за дійством, розмістившись у тіні дерев.

Ближче до вечора на імпровізовану сцену вийшов полтавський гурт «ДельТора». Завершили музичне свято місцеві ді-джеї.

Куратор заходу Максим Михайлик відзначив, що в цей день усі новосанжарці мали можливість послухати місцевих талановитих музикантів. Дехто з виконавців уже десятки років відшліфовував свій талант, хтось навчається лише кілька місяців. Та публіка підтримувала всіх учасників. І в результаті виявилось, що невелике селище має багато талантів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації