Вхід | Реєстрація

Полтавську відремонтують частково

Полтавську відремонтують частково

У зв’язку зі значним руйнуванням дорожнього покриття повністю залатати ями на дорозі не вдасться.
20 травня кунцівський сільський голова Людмила Мокляк підписала договір із підприємцем Артуром Хачатряном щодо ямкового ремонту автодороги в селі Кунцеве по вулиці Полтавській. Загальна вартість робіт становить 150 000 гривень.

Зі слів очільниці сільради, за 50 000 цільових коштів на ремонт виділила агрофірма «Перше травня», 100 000 додали з місцевого бюджету. Протяжність вулиці — близько 700 метрів. Та через значне руйнування дорожнього покриття, вказаних коштів не вистачить для усунення ямковості.

Також Людмила Мокляк додала, що при наявності достатнього фінансування в подальшому планується ремонт інших доріг у селі.

 

Ремонт, водопостачання і асфальтування

Згідно з даними Clarity Project, бази даних і системи аналітики публічних закупівель ProZorro, ФОП Хачатрян Артур вказаний як суб’єкт мікропідприємництва. Протягом 2017–19 років підприємець значиться переможцем у 11 закупівлях, проведених Кунцівською сільською радою на суму 1 146 901 гривень.

Зокрема, у березні минулого року Артур Хачатрян ремонтував приміщення сільради, у червні за 199 000 гривень відновив дорогу по провулку Річковому (площа поблизу та навколо управління сільської ради), у серпні за 100 000 — у Вісичах вулицю Польову.

Також чоловік на ім’я Артур Хачатрян значиться як керівник комунального підприємства «Лідер» Кунцівської сільської ради, вид діяльності якого — «забір, очищення та постачання води».

Якщо йдеться про одну людину, то чоловік встигає і приміщення ремонтувати, і воду постачати, і дорогу асфальтувати.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 травня 2019, 09:00 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації