Вхід | Реєстрація

Відбулось щорічне свято обдарованої учнівської молоді «Засвіти свою зірку — 2019»

Відбулось щорічне свято обдарованої учнівської молоді «Засвіти свою зірку — 2019»

27 травня в залі засідань Кобеляцької райдержадміністрації відбулось щорічне районне свято обдарованої учнівської молоді «Засвіти свою зірку — 2019», в ході якого відзначають найкращих учнів, які гідно представили Кобеляцький район на обласних предметних олімпіадах та обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, стали переможцями обласних олімпіад з базових дисциплін, інтелектуальних конкурсів, змагань та фестивалів.

В урочистостях взяли участь голова райдержадміністрації Таміла Шевченко, голова районної ради Володимир Кішінський, завідувач районним відділом освіти Наталія Коваль, педагогічні працівники району, школярі.

Під час свята, вже традиційно, поіменно назвали всіх учнів, які своєю щоденною працею та розумом принесли визнання своєму навчальному закладу та зробили перші кроки до свого успішного майбутнього.

Таміла Шевченко та Володимир Кішінський кращим учням вручили грошові винагороди від Полтавської обласної ради. Також школярів та їхніх педагогів відзначили Грамотами та Подяками відділу освіти райдержадміністрації.

В ході свята присутнім дарували вітання вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості, учні навчальних закладів та артисти художньої самодіяльності Кобеляцького району.

А насамкінець, учні та їхні наставники зробили спільне фото на згадку про свято «Засвіти свою зірку — 2019».


Автор: прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 травня 2019, 10:55 | Кобеляки | Культура та освіта
1. 1juriy / 28 травня 2019, 19:55
А вчителям замість грошової винагороди як завжди велика подяка.
2. Slavko / 28 травня 2019, 20:34
Вони звикли тільки отримувати винагороди. Де ви бачили повій, які дають гроші? Аналогічно. А ще їм самим мама в дитинстві не робила подарунків і Дід Мороз до них не приходив.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації