Вхід | Реєстрація

Дострокові вибори в Раду: стартував процес зміни місця голосування

Дострокові вибори в Раду: стартував процес зміни місця голосування

Виборці, які потребують тимчасової зміни місця голосування на парламентських виборах, мають зробити це до 15 липня включно.

Про це повідомила голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук.

"Розпочався виборчий процес з позачергових виборів народних депутатів України. Так само й стартує процес тимчасової зміни місця голосування", – наголошує вона.

Сліпачук уточнила, що для виборців, виборча адреса яких на тимчасово окупованій території, достатньо лише паспорта з відповідною реєстрацією. Всім іншим громадянам доведеться додати документи, які підтвердять їх перебування в день голосування в тому місці, де вони хочуть проголосувати.

За словами голови ЦВК, більше інформації про те, як змінити місце голосування, виборці можуть дізнатися за посиланням https://www.drv.gov.ua.

Вона також нагадала, що відповідно до пропорційної системи виборці під час голосування отримають два бюлетені - для голосування у загальнодержавному багатомандатному та одномандатному виборчих округах. "Тому якщо будете перебувати за межами свого округу, ви зможете проголосувати лише у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі", - наголосила Сліпачук.

Нагадаємо,  24 травня в Україні розпочалася виборча кампанія з позачергових виборів народних депутатів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 травня 2019, 16:52 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації