Вхід | Реєстрація

Три результати — три розряди

Три результати — три розряди

З 24 по 25 травня в Полтаві проходив Чемпіонат області з класичного пауерліфтингу. На змагання заявилися майже 100 спортсменів. Зважаючи на велику кількість учасників, організатори провели чемпіонат у два етапи.
Новосанжарську школу пауерліфтингу на цих змаганнях представляли Владислав Заїченко, Руслан Стрюк та Сергій Яремко. Їм випало виступати в п’ятницю.

До речі, спортсмени спершу побували на святі останнього дзвоника, а вже о 16-ій годині проходили зважування. Змагання тривали до пізньої ночі. Та не дивлячись на пізній час для виступів, хлопці показали високі результати.

Владислав Заїченко змагався в категорії до 59 кілограмів. Юний пауерліфтер присів зі штангою 125 кілограмів, вижав лежачи 65-кілограмовий снаряд та потяг вагу 130 кілограмів.  Він продемонстрував результат 320 кілограмів, що відповідає другому спортивному розряду, і отримав золоту медаль.

Серед спортсменів вагою до 66 кілограмів виступив Руслан Стрюк. Він виконав присід 135 кілограмів, жим лежачи — 80, тяга — 182,5. Сума триборства склала 397,5 кілограма. Як наслідок, перший спортивний розряд і срібна нагорода.

Сергій Яремко, категорія до 74 кілограмів, присів зі 195-кілограмовою штангою, виконав жим лежачи 115 кілограмів, тяга — 220 кілограмів. Сергій продемонстрував результат кандидата в майстри спорту і завоював золоту медаль.

Отож, три спортсмени — дві золоті і одна срібна медалі та три спортивні розряди.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2019, 13:21 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації