Вхід | Реєстрація

Світлівщина відзначила День народження

Світлівщина відзначила День народження

Минулими вихідними жителі невеличкого населеного пункту, що входить до складу Нехворощинської об’єднаної територіальної громади, відсвяткували День села. Зараз у Світлівщині проживає близько 60 мешканців. На святкування зібралися майже всі жителі.

Організацію заходу на себе взяли депутати громади Іван Забрудський та Іван Геращенко. Ведучі привітали подружні пари, які зустріли «золоте весілля». Це — Микола та Лідія Шевченки, Михайло Малик і Марія Борсук. Також відзначили найдосвідченішого односельця Кирила Івановича Корінного, котрий у цей день святкував 90‑річний ювілей. Подякували учасникам АТО Сергію Льорчику та Ігорю Майстеру.

Музичні номери для глядачів підготували артисти Соколовобалківського будинку культури: танцювальний колектив «Перлина», вокалісти Ангеліна Кишка і Сніжана Хоменко, дует Світлани Житник та Яни Пилипенко, тріо Миколи Житника з синами Ванею і Сашею. Оплесками підтримували присутні баяніста Володимира Бойка. Естафету в артистів перейняв ансамбль «Стожари», який виступав після офіційна частина заходу.

Усіх присутніх пригощали юшкою і галушками, які приготували місцеві господині.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2019, 13:50 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації