Вхід | Реєстрація

Міжнародний День захисту дітей

Міжнародний День захисту дітей

У Кобеляках відзначили Міжнародний день захисту дітей.

Цьогоріч святкування проходило у сквері ім. Богдана Хмельницького. Дітлахи Кобеляцького району в яскравих костюмах, із повітряними кульками, квітами та прапорцями під супровід барабанщиць, пройшли святковою ходою вулицями райцентру. Попереду несли кількаметровий український прапор. Завершували колону юні спортсмени та туристи.

Усі охоче ставали учасниками конкурсу малюнку на асфальті, різних майстер-класів, співали, танцювали, декламували вірші. На імпровізованій сцені дітей та дорослих розважали співочі й танцювальні колективи. Артем Вітко багатьом подарував солодощі, а також нагородив призами переможців та призерів конкурсу «Малюнок на асфальті».

Приємним сюрпризом для юних спортсменів та їх тренерів стало відкриття сучасної трибуни з місцями для сидіння глядачів поруч з майаднчиком зі штучним покриттям у сквері. Це - результат вражаючої перемоги Кобеляцької ДЮСШ у конкурсі «11х11чемпіонів. Футбол заради розвитку молоді та регіонів».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 червня 2019, 17:02 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації