Вхід | Реєстрація

Визначили переможців обласного конкурсу «Журналіст року»

Визначили переможців обласного конкурсу «Журналіст року»

В облдержадміністрації відбулося засідання журі обласного щорічного творчого конкурсу «Журналіст року». На ньому визначили найкращі роботи, подані у категоріях: «Кращий телевізійний матеріал», «Краща публікація в друкованому ЗМІ», «Краща публікація в інтернет-виданні», «Кращий фоторепортаж» і «Кращий дизайн видання».

– Конкурс проводимо вчетверте. Традиційно в кожній номінації визначаємо по два учасники, чиї матеріали набрали найбільшу кількість балів. Роботи представники медіа подавали з 16 квітня до 16 травня 2019 року. На нинішній конкурс надійшло 28 матеріалів. Як і минулоріч, категорія «Кращий радіоматеріал» не представлена, – розповіла директорка Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, голова журі Вікторія Пилипенко. – Переможці конкурсу одержать дипломи й грошову винагороду в розмірі 1500 грн.

Імена переможців обласного щорічного творчого конкурсу «Журналіст року» оголосять напередодні професійного свята – Дня журналіста 05 червня 2019 року об 11.00 в ауд. 326 другого корпусу Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

 

Довідково. Мета конкурсу – посилення уваги журналістів до глибокого й об’єктивного висвітлення питань економіки і політики, соціальних проблем, проведення журналістських розслідувань, ділове, фахове осмислення життєвих ситуацій, фактів сьогодення і минувшини, сприяння утвердженню української демократичної державності, високих культурних цінностей, відродженню національної культури.

Матеріали оцінюють за такими критеріями: актуальність і суспільна значущість теми, об’єктивність підходу, переконливість аргументації, незалежність авторської позиції, аналіз інформації, глибина опрацювання і висвітлення теми, професійний рівень журналіста в розкритті порушеної теми, оригінальність подачі матеріалу, громадський резонанс, мовна і літературна майстерність.


Автор: прес-служба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 червня 2019, 11:32 | Полтава | Культура та освіта


1. Filon / 4 червня 2019, 13:40
За давньою радянською традицією кращі журналісти року, тижня і століття працюють виключно у засобах масової інформації, що працюють лише завдяки пітримці влади.
Перевірено - корупція процвітає. Савєцькій Саюз - фореве!
2. Borch / 5 червня 2019, 14:03
1.Filon
«За давньою радянською традицією кращі журналісти року, тижня і століття працюють виключно у засобах масової інформації, що працюють лише завдяки пітримці влади.
Перевірено - корупція процвітає. Савєцькій Саюз - фореве!
»

Премію хочеться? 1.5к не такі гроші щоб так прогоріло. Та і накрасти на цьому конкурсі не вийде, думаю що це з розряду знущань над підневільними трудягами пера і слова. Незрозуміла тактика, заведення адмін газеток, це чистої води "Савєцькій Саюз - фореве!". Це питання потрібно вирішувати, методами на-кшталт "Нецільове використання бюджетних коштів", бо це явно не ціль діяльності органів влади, створювати ЗМІ які нікому і даром не потрібні. Цирк, одним словом.
А якщо, хочеться грамоту. То це бігом. Організовуємо конкурс, "Кращий журналіст року за версією ЗМІНФОГЛОБАЛ". Я не пожалію 27.16грн для такого важливого діла, надрукую грамоту, таку що конкурсу «Журналіст року» і не снилось. Почепите в рамочку, буде круто. І кому яке діло що то за ЗМІНФОГЛОБАЛ і серед якої кількості претендентів був обраний переможець. Головне грамота є, значить жизнь прожив не даром. =))
3. земеля / 5 червня 2019, 14:34
2.Borch
«. Організовуємо конкурс,»


Я за и готов вложиться. Филону надо солидную грамоту. Заслужил.
4. Filon / 5 червня 2019, 16:11
2.Borch
«Премію хочеться? 1.5к не такі гроші щоб так прогоріло. »

Дякую Борщу за іронію. Почуття гумору маю. Все Ви правильно написав. Мав печальний досвід участі у конкурсах із призами у десятки тисяч. Виграли всі "підневільні". Подивися їх матеріали. Радянська фігня. Нам запропонували грамоти. Ми ввічливо відмовилися. Хоча хотілося неввічливо. Та Бог із ними.
Дякую Зємелі. Якщо Ви ті інші на мене реагуєте, значить щось таки правильно роблю. Всім щастя.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації