Вхід | Реєстрація

Учні відмовились від квітів, аби допомогти хворій дитині

Учні відмовились від квітів, аби допомогти хворій дитині

Школярі міських навчальних закладів провели на свято Останнього дзвоника благодійну акцію.

Її суть полягала в тому, щоб учні не купували масово квіти педагогам, а зібрали кошти на лікування маленької кобелячанки Поліни Панченко, яка бореться з гострим лімфобласним лейкозом.

Як розповіла випускниця Кобеляцького ліцею №2 Анастасія Брюх, спершу ідею підтримали одинадцятикласники і їх батьки. На зборах вирішили, що потрібно залучити до акції учнів усього міста. Для цього зробили пост у соціальних мережах, що отримав назву «Добро починається з тебе».

У інформаційному блоці випускники закликали школярів на Останній дзвоник подарувати педагогам один букет від класу. А в навчальних закладах установити благодійні скриньки для збору коштів на лікування Полінки Панченко.

«Пам’ятайте, що квіти досить швидко зав’януть, а благодійна допомога дозволить змінити життя Поліни та її сім’ї на краще», — говорилось у пості.

Учні ліцею №2 взяли активну участь у акції і зібрали для маленької кобелячанки 3165 гривень.

Паралельно збір коштів проводили і в ліцеї №1 (екс-навчально-виховний комплекс). Зібрану суму підрахують згодом і передадуть батькам Полінки.

Дивіться відеосюжет на нашому сайті.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2019, 10:14 | Кобеляки | Цікаве
1. orakul / 7 червня 2019, 14:08
Достойний вчинок молоді. Але молодь повинна знати й те, що не надання допомоги хворій дитині є порушенням Конституції Украіїни. І якщо об Конституцію витирав ноги колишній гарант, но новий, обраний за активної участі молоді, обіцяв, навіть присягав, цього не робити.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації