Вхід | Реєстрація

Президента прохають присвоїти Миколі Касьяну звання Героя

Президента прохають присвоїти Миколі Касьяну звання Героя

Електронна петиція із відповідною заявою розміщена на офіційному інтернет-представництві Гаранта.
30 травня Вадим Ткаченко вніс електронну петицію «Про присвоєння звання Героя України всесвітньо відомому лікарю Касьяну Миколі Андрійовичу з Кобеляк Полтавської області».

Автор вказав у зверненні:

«Присвоїти звання Героя України (посмертно) всесвітньо відомому лікарю Касьяну Миколі Андрійовичу з Кобеляк Полтавської області. Цей лікар врятував тисячі і тисячі громадян з усього світу, тим самим прославив Україну та її народ на весь світ. Колись уже була така петиція, але тодішній президент Віктор Ющенко був дуже зайнятий «самолюбованием» та ще чорт його знає чим, і цей видатний українець навіть після смерті залишився невідомим та забутим на Батьківщині, але відомим та шанованим у всьому світі».

Для розгляду президентом цієї петиції необхідно, аби на офіційному інтернет-представництві за неї проголосували 25 000 чоловік. Станом на 5 червня зібрано 35 голосів.

Син відомого лікаря Ян Касьян розповів, що депутати Кобеляцької районної і Полтавської обласної рад раніше надсилали подібні звернення до колишніх президентів Віктора Ющенка і Віктора Януковича.

 

Для довідки

Лікаря мануальної терапії Миколу Касьяна знали далеко за межами нашої держави. До нього звертались люди, які мали проблеми з хребтом.

Він був почесним академіком Української стоматологічної та Санкт-Петербурзької медичних академій, почесним доктором медицини Італії. Нагороджений орденами князя Ярослава Мудрого, «Знаком Пошани», рівноапостольного князя Володимира, святого Нестора Літописця, Миколи Чудотворця.

Протягом 1990 року Микола Андрійович здійснив управлення дисків хребта 41 тисячі 251 хворому, за що його ім’я занесли до Книги рекордів Гіннеса.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2019, 17:52 | Кобеляки | Цікаве


1. orakul / 8 червня 2019, 19:40
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
2. Maksym / 9 червня 2019, 07:27
За Ющенка небуло ніяких петицій, їх "бандитська влада" запровадила.
3. Седой / 9 червня 2019, 17:10
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Мені плече вправляв в дитинстві ще його батько - дід Гава (так в народі звали діда Андрія). Без всякої медицинської освіти чудеса творив. Був і у Миколи Андрійовича не раз... А допоміг він мені в іншому. Пам"ятаю, на зліт юних рятівників до мене в Росію приїхали команди з Біликів і Кобеляк в рік першої "газової війни, якраз в січні, на канікули. І вчителі були розгублені - треба чи ні презентацію свого краю представляти в такий час. Я приніс їм "Комсомольску правду", де на весь «підвал» надруковано інтерв"ю з Миколою Андрійовичем, в заголовок якого аршинними буквами винесена головна думка - відношення до ситуації: "Москва і Київ нам до сраки - наша столиця КОБЕЛЯКИ!" І все пішло своїм чередом... Вічна память Великій Людині. І не треба лізти брудними руками до чистої душі.
4. Седой / 13 червня 2019, 13:32
Только сейчас заметил, что закрыт... Касьян сказал, комсомолка напечатала, а модер закрыл :)))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації