Вхід | Реєстрація

Юрій Чернявський покращив результат

Юрій Чернявський покращив результат

Завдяки вдалому виступу, він став переможцем обласних змагань.

Днями в обласному центрі відбувся Чемпіонат Полтавської області з класичного пауерліфтингу. У змаганнях взяли участь команди Української медичної стоматологічної академії, аграрної академії, технічного університету, а також представники клубів «Тотал спорт», «Спартак Жим», «Локомотив» (Полтава), «Олімп», «Еталон» (Горішні Плавні), «Титан», «Айсберг» (Кременчук) та СК «Кобеляки».

Наш земляк Юрій Чернявський, який представляє команду «Ветеран», змагався в категорії 93 кілограми. Спортсмен присів зі штангою 237,5 кілограма, виконав жим лежачи 165 кілограмів та потягнув вагу 262,5 кілограма. Його загальний результат — 665 кілограмів (звання майстра спорту присвоюють за 650 кілограмів).

Спортсмен посів 1 місце у відкритій категорії та 1 місце в абсолютній першості.   До речі, у минулому році на цьому ж чемпіонаті Юрій Чернявський виконав присідання зі штангою вагою 230 кілограмів, жим штанги — 160 кілограмів, тягу штанги — 262,5 кілограма. Загалом — 652,5 кілограма. Тоді виборов третє місце чемпіонату.

За рік досвідчений пауерліфтер покращив свій результат на 12,5 кілограма.
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2019, 14:39 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації