Вхід | Реєстрація

Дорога Дніпро-Решетилівка: у Кобеляцькому районі розпочали укладати важкий бетон

Дорога Дніпро-Решетилівка: у Кобеляцькому районі розпочали укладати важкий бетон

У селі Свічкареве Кобляцького району під час будівництва дороги Дніпро-Решетилівка розпочали укладати важкий бетон.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Полтавській області на своїй сторінці у Фейсбук.

“У селі Свічкареве Кобеляцького району на автошляху Н-31 Дніпро-Решетилівка вже розпочато укладання важкого бетону по лівій стороні. До цього ж основний бетон укладався лише по правому проїзду, відтак бетонка будується по обох сторонах одночасно”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, дорога Дніпро-Решетилівка є першою бетонною дорогою в Україні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2019, 12:09 | Кобеляки | Цікаве
1. alist / 11 червня 2019, 23:39
"розпочали укладати важкий бетон". - а бетон таки дійсно "важкий", за бугром он «легкий» кладуть, і як результат за пару місяців, максимум півроку - нова дорога. А тут "важкий", от до 2030 року дивись ті пару кілометрів і закінчать, «важкий» же....
Науковці досі сперечаються, частина доводить, що ті дорожники які там працюють пішли від черепах, а не від мавп, як всі люди, інші доказують, що вони пішли від лінивців.

"дорога Дніпро-Решетилівка є першою бетонною дорогою в Україні". - головне і отмазку вже придумали, для пояснення чого вона розвалиться через рік-два - опитна ж, перша.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації