Вхід | Реєстрація

Частина селища засвітиться по–новому

Частина селища засвітиться по–новому

Якщо точніше, то ліхтарі замінять на одній вулиці і провулку.

30 травня новосанжарський селищний голова Інна Коба підписала два договори з керівником полтавського товариства з обмеженою відповідальністю «Науково‑виробниче електромонтажне підприємство «Адамант» Миколою Березою.

Згідно з документацією, розміщеною на платформі держзакупівель «Прозорро», підрядна організація має провести реконструкцію вуличного освітлення по вулиці Івана Носенка (КТП-384) та провулку Комунальному (КТП-136). Вартість робіт становить 50 149 та 82 610 гривень відповідно.

У базі даних і системі аналітики публічних закупівель Clarity Project вказано, що селищна рада шість разів залучала організацію до робіт з реконструкції вуличного освітлення. Зокрема, підрядник працював у Зачепилівці на вулицях Козацька і Шкільна.

 

З гілками справиться щепоріз

Нещодавно селищна рада придбала у вінницького товариства з обмеженою відповідальністю «Арпал» подрібнювач гілок. Вартість щепоріза склала 59 400 гривень. Відповідно до договору, поставка товару має відбутися не пізніше 9 серпня. Далі щепоріз передадуть працівникам комунальних служб для подрібнення гілок, які вони звозять із селищних вулиць. Адже приміщення комунальних підприємств опалюються дровами.

Заступник селищного голови Валентин Івашина нагадав, що в минулому році був придбаний гілкоподрібнювач. Його активно використовують комунальники. Щепоріз більш компактний, переробляє до 4 кубів деревини за годину. Тому стане корисним додатком до гілкоподрібнювача.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2019, 09:17 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації