Вхід | Реєстрація

Експерти рекомендують обмежити рух вантажівок по мосту через Ворсклу

Експерти рекомендують обмежити рух вантажівок по мосту через Ворсклу

Інженери Дніпровського національного університету залізничного транспорту імені В. Лазаряна надали свої рекомендаційні висновки щодо міцності мосту на Південному вокзалі. Міст не аварійний, але потрібно обмежити на ньому рух вантажівок та підкріпити опори дерев’яними опалубками.

Проводити дослідження спеціалісти почали наприкінці березня цього року. На міст поставили маяки, які визначали коливання. 20 травня інженери знову приїхали, оглянули міст, перевірили маяки, щоби визначити динаміку коливань. Кандидат технічних наук і доктор технічних наук з Дніпровського університету зробили остаточний висновок щодо мосту.

Міст не аварійний і перекривати рух на ньому не потрібно. Однак рекомендовано обмежити рух вантажівок, вага яких перевищує 25 тонн. Це важливо, оскільки через міст їздять заповнені вантажівки, наприклад, таких компаній як Onur та ТОВ «Дорлідер».

Крім цього необхідно прикрити розмиті опори мосту дубовими чи сосновими опалубками й зафіксувати їх мішками з піском. В управління ЖКГ, порахують скільки конкретно потрібно коштів на ремонтні роботи.

Офіційно Дніпровський національний університет залізничного транспорту висновків не надав. Можливо тому, що їм ще не заплатили за роботу 150 тис. грн. Такі дані журналвсти отримали з порталу публічних фінансів Є-data.


Автор: Микола ЛИСОГОР, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2019, 10:18 | Полтава | Суспільство
1. ИВЕН / 21 червня 2019, 09:49
рекомендаційні висновки щодо міцності мосту на Південному вокзалі.

А ПРИ ЧОМУ ТУТ КОБЕЛЯЦЬКИЙ МІСТ???
2. Slavko / 21 червня 2019, 16:02
1.ИВЕН
«А ПРИ ЧОМУ ТУТ КОБЕЛЯЦЬКИЙ МІСТ???
»

зір підводить ?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації