Вхід | Реєстрація

Володимир Гройсман пропонує закріпити статус ОТГ за малими містами

Володимир Гройсман пропонує закріпити статус ОТГ за малими містами

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман ініціює формування проекту закону, який дозволить закріпити за малими містами і містами районного значення статус об’єднаних територіальних громад, а відтак отримати всі можливості розвитку ОТГ, які мають нині спроможні громади. Йдеться передусім про фінансовий ресурс і адміністративні повноваження. Про це Глава Уряду сказав під час засідання Кабінету Міністрів.

«Є необхідність підтримки малих міст – районних центрів і міст районного значення, що не мають суттєвої підтримки, яка їм потрібна. Ми ініціюємо закон, який дасть можливість невеликим містам дати статус об’єднаних територіальних громад. Це дасть їм незалежність від районів і забезпечить можливість до моменту остаточного об’єднання почати вирішувати проблеми людей»,  – сказав Володимир Гройсман.

Одночасно він дав доручення Міністерству регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ опрацювати механізми цільової підтримки малих міст і міст районного значення.


Автор: «Урядовий портал»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2019, 12:51 | Полтавщина | Політика
1. Ltava / 21 червня 2019, 11:19
Чергову хирню транслює Володимир Гройсман :((
2. ИВЕН / 25 червня 2019, 14:39
Чергову хирню транслює Володимир Гройсман :((

Асановиччтотозналобэтом...имолчаделаетсвоё...
3. Beri Mor / 25 червня 2019, 15:27
2.ИВЕН
«Асановиччтотозналобэтом...имолчаделаетсвоё...»

Мда...Глубокая мысль.Похоже на «абырвалг» Шарикова:))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації