Вхід | Реєстрація

Озброєні невідомі забрали у водія 4 мільйони гривень

Озброєні невідомі забрали у водія 4 мільйони гривень

19 червня близько 15:15 за кілометр від автодороги Полтава — Олександрія у напрямку Біликів сталося пограбування.

Речник поліції області Юрій Сулаєв повідомив, що озброєні чоловіки в масках на двох машинах пограбували чоловіка. 54-річний потерпілий заявив, що невідомі, обличчя яких було закрите, заблокували його автомобіль двома іншими. Погрожуючи зброєю, вони забрали речі з машини та зникли у невідомому напрямку.

Згідно інформації, розміщеної в інтернет-виданні «Криминальная Украина», автомобіль Шкода рухався в бік Біликів. За кермом іномарки знаходився 54-річний водій. Йому перегородили дорогу дві автівки Daewoo і Renault та змусили водія зупинитись. Із автомобілів вийшли троє чоловіків у балаклавах та прострелили у Шкоді колесо. Невідомі забрали у водія сумку, у якій знаходились 4 мільйони гривень, і зникли в невідомому напрямку.

За заявою потерпілого поліція відкрила кримінальне провадження. Попередня кваліфікація справи — частина 4 статті 187 Кримінального кодексу України (Розбійний напад, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). Грабіжникам загрожує ув’язнення від 8 до 15 років із конфіскацією майна.


Автор: Наш кор.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2019, 13:16 | Кобеляки | Кримінал
1. Tess / 20 червня 2019, 14:25
Ну них себе переплюнули банкира!!!Работали по наводки!
2. Чудо Юдо / 22 червня 2019, 12:02
І чомусь у мене відчуття, що тут також цирк, як і у випадку з банкіром...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації