Вхід | Реєстрація

Ліцеїсти їздитимуть на ЗАЗ Forzа

Ліцеїсти їздитимуть на ЗАЗ Forzа

Для потреб навчального закладу придбали легковий автомобіль.

10 червня автопарк Кобеляцького аграрного ліцею поповнився легковиком ЗАЗ Forzа. Транспортний засіб придбали в полтавського товариства з обмеженою відповідальністю «АЙ-ТЕРРА». Вартість автомобіля — 103 545 гривень.

Директор ліцею Олег Бровко розповів, що на балансі навчального закладу знаходяться два легковики — старий «Москвич» і ВАЗ-2107 2004 року випуску.

— Оскільки новий автомобіль коштує від 240 000 гривень, ми вирішили купити легковик, що був у користуванні, але не більше десяти років, — говорить директор ліцею. — Forzа випущена в 2011 році. Авто має задовільний технічний стан. Кошти на його придбання ліцей отримав у процесі навчально-виробничої діяльності. Зараз ним користуватиметься персонал, а згодом його переобладнають під навчальний.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 червня 2019, 10:18 | Кобеляки | Суспільство
1. Lion2020 / 23 червня 2019, 12:32
А хто такий персонал ?!
2. Lion2020 / 23 червня 2019, 12:33
І коли те, згодом ?!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації