Вхід | Реєстрація

У Бутенківську школу замовили вуличні тренажери

У Бутенківську школу замовили вуличні тренажери

Кошти на обладнання для занять спортом виділила місцева сільська рада.

Невдовзі жителі Бутенок зможуть прокачати м’язи на нових тренажерах. Відділ освіти Кобеляцької райдержадміністрації замовив для навчального закладу комплект вуличних тренажерів. Інвентар для фітнесу складається з таких елементів: жим від грудей, жим ногами, тренажер пресу, орбітрек, турнік, прес із упором на руки, гребний тренажер і розгинач стегна. Загальна вартість тренажерів склала 89 701 гривню. Інвентар для фітнесу виготовлятиме підприємець з Ірпеня Сергій Мислицький.

Ігорь Федь, заступник сільського голови, повідомив, що кошти на тренажери з‘явились у результаті економії освітньої субвенції, яка надходить на оплату праці педагогів і енергоресурси. Зекономлені гроші використовуються лише на капітальні видатки. Субвенцію сільрада передає відділу освіти. Саме тому освітяни і замовляли тренажери для школи.

 

Для першокласників придбають нові меблі

Завідувач відділу освіти Наталія Коваль повідомила, що установа отримала державну субвенцію для закупівлі одномісних столів і стільців для початкової школи.

Згідно з перспективною мережею, у Кобеляцькому районі нараховується 440 першокласників. Відділ освіти замовив 250 комплектів. Меблі для школярів придбали у підприємця Андрія Савіцького, який зареєстрований у Тернопольській області.

Одномісні столи коштували 199 750 гривень, а стільці — 160 000.

Також відділ освіти оголошуватиме тендер на придбання семи класів із меблями й інтерактивною дошкою. По два сучасних класи з’являться в Білицькій школі, Кобеляцькій № 1 та № 2 і один — у Бутенківській.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 червня 2019, 09:26 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації